Nooit meer drama

door Nedra Glover Tawwab

Publicatiedatum: 21/06/2023

Prijs: €21.99

Nooit meer drama

Vergroot coverafbeelding

Nooit meer drama

door Nedra Glover Tawwab

Publicatiedatum: 21/06/2023

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

Deze Insta-psycholoog en bestsellerauteur leert je omgaan met ongezonde familierelaties.

In elke familie zijn er wel spanningen en onderliggende problemen die voor pijn, verdriet en conflicten kunnen zorgen. Als je deze ongezonde familiepatronen niet aanpakt, blijven ze terugkomen.

In Nooit meer drama leert gediplomeerd therapeut en relatie-expert Nedra Glover Tawwab je om disfunctionele gezinspatronen te identificeren. Aan de hand van praktische en wetenschappelijk onderbouwde adviezen helpt ze je moeilijke familiedynamieken te begrijpen en op te lossen.

Of je nu afwezige ouders, een dominante broer, afstandelijke bonuskinderen of een terughoudende schoonfamilie hebt, dit boek geeft je de tools om de controle over je eigen leven terug te pakken.

Over Gezonde grenzen:

‘Grenzen aangeven gaat bijna altijd gepaard met schuldgevoel. Tawwab legt uit dat als je dit ongemak er gewoon laat zijn, het vanzelf wegebt.’ Psychologie Magazine, boek van de maand

‘Voor eens en voor altijd: een handboek om eens écht grenzen te stellen. Dat grenzen het hart van allerlei mentale kwesties vormen, beschrijft Nedra Glover Tawwab treffend.’ Elle

‘Tawwabs schrijfstijl is vlot en makkelijk. Een aanrader voor iedereen die moeite heeft met grenzen stellen.’ Hebban

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402711912
  • Publicatiedatum: 21/06/2023
  • Pagina's: 272
  • Prijs: €21.99

Lees hier een voorproefje van Nooit meer drama: