Het Heartbreak Hotel

door Alice Haddon, Ruth Field

Publicatiedatum: 17/04/2024

Prijs: €21.99

Het Heartbreak Hotel

Vergroot coverafbeelding

Het Heartbreak Hotel

door Alice Haddon, Ruth Field

Publicatiedatum: 17/04/2024

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

In Het Heartbreak Hotel vertellen psycholoog Alice Haddon en coach Ruth Field over een baanbrekende nieuwe methode om liefdesverdriet te overwinnen.

Liefdesverdriet is een onvermijdelijk onderdeel van het leven en is iets wat universeel wordt ervaren. Waarom weten we dan vaak nog steeds niet hoe we ermee om moeten gaan?

Tegen deze achtergrond ontwikkelden psycholoog Alice Haddon en bestsellerauteur Ruth Field het idee van het Heartbreak Hotel: een toevluchtsoord voor mensen met liefdesverdriet, in alle soorten en vormen, of het nu gaat om een relatiebreuk of het verlies van een geliefde of familielid.

Met dit boek in de hand hoef je niet meer naar de fysieke retreat om te leren van deze experts hoe je liefdesverdriet kunt overwinnen, kunt herformuleren, hoe je nieuwe liefde kunt zoeken en hoe je kunt helen.

'De ultieme, compassievolle toolkit om hartzeer te genezen. Dit wordt een beweging, niet zomaar een boek.' Lisa Milton, uitgever HQ UK

'Zet die romcom uit, leg de flessen wijn en je gebroken hart aan de kant en lees dit boek. Het is de beste therapie bij liefdesverdriet.' Els Andriesse, acquirerend redacteur HarperCollins Holland

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402714326
  • Publicatiedatum: 17/04/2024
  • Pagina's: 288
  • Prijs: €21.99

Lees hier een voorproefje van Het Heartbreak Hotel: