De Grote Drakenrace

door Kacy Ritter

Publicatiedatum: 17/04/2024

Prijs: €19.99

De Grote Drakenrace

Vergroot coverafbeelding

De Grote Drakenrace

door Kacy Ritter

Publicatiedatum: 17/04/2024

Formaat:

Prijs: €19.99

Over het boek

De grote drakenrace van Kacy Ritter is een spannend en avontuurlijk kinderboek met een stoer meisje in de hoofdrol. Een aanrader voor de lezers van Vleugels van vuur en Skandar en de eenhoorndief.

De dertienjarige Cassidy Drake wil niets liever dan meedoen aan de jaarlijkse grote drakenrace met haar beste draak, Ranga. Haar moeder was een bekende racer, en doordat ze is opgegroeid op de drakenboerderij van haar familie, leeft en ademt Cassidy draken. Ze weet dat ze zou kunnen winnen van de grote concurrent: het VlamCo-team, dat erom bekendstaat hun bedrijfsbelangen voor het welzijn van hun draken te plaatsen.

Cassidy is zo vastbesloten om te racen dat ze tegen de wil van haar vader hun huis uit sluipt en meedoet aan de wedstrijd. Cassidy en Ranga gaan de lucht in en hebben vijf bijzondere uitdagingen voor de boeg. Op het circuit wachten er echter meer vijanden dan bondgenoten. Er is meer voor nodig dan de beste draak om de finish te halen…

'Geweldig leuk en fantasierijk geschreven. Dit is een bloedstollende pageturner, boordevol avontuur. Nauwelijks weg te leggen!' Aisling Fowler, auteur van de Vuurbloed-serie

'In dit avontuurlijke debuut creëert Ritter een hedendaagse wereld doordrenkt met een energieke Wild West-sfeer vol met allerlei soorten draken.' Publishers Weekly (starred review)

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402714661
  • Publicatiedatum: 17/04/2024
  • Pagina's: 304
  • Prijs: €19.99

Lees hier een voorproefje van De Grote Drakenrace: