De bloemendochters

door Tessa Collins

Publicatiedatum: 06/08/2024

Prijs: €18.99

De bloemendochters

Vergroot coverafbeelding

De bloemendochters

door Tessa Collins

Publicatiedatum: 06/08/2024

Formaat:

Prijs: €18.99

Over het boek

Het eerste deel van de meeslepende familiesaga De bloemendochters van Tessa Collins, over vijf vrouwen, vijf continenten en één groot familiegeheim.

Voor Dahlia is Blooming Hall, het landgoed van haar grootouders in Cornwall, haar thuis: hier heeft ze samen met haar vier nichtjes alle zomers tussen de bloemenvelden doorgebracht. Na de plotselinge dood van hun grootmoeder komen de vrouwen samen op het landgoed. Daar doen ze een schokkende vondst: een brief van Dahlia's vader. Zijn identiteit was jarenlang een raadsel, omdat haar moeder al vroeg overleed en haar grootmoeder niets over hem wilde vertellen. De zoektocht naar haar vader leidt Dahlia naar Mexico, waar ze erachter komt hoe haar ouders elkaar leerden kennen, maar waar ze ook op een groot familiegeheim stuit.

De bloemenvelden van Cornwall en het kleurrijke Mexico vormen het decor voor het eerste deel van de betoverende Bloemendochters-serie: een meeslepende en avontuurlijke saga over vijf jonge vrouwen in de bloei van hun leven, vol passie, geheimen en emoties.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715255
  • Publicatiedatum: 06/08/2024
  • Pagina's: 400
  • Prijs: €18.99