Texel & Vlieland

door Susan Muskee

Publicatiedatum: 19/06/2024

Prijs: €15.00

Texel & Vlieland

door Susan Muskee

Publicatiedatum: 19/06/2024

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Word verliefd op de Wadden met de serie Waddenliefde van Susan Muskee. Elk verhaal bevat een hartverwarmende trope, een zwijmelwaardige love interest én een hoofdpersonage dat meteen je hart verovert. Deze meeslepende feelgoodroman speelt zich af op Texel en Vlieland.

(1) Texel

Wanneer Lisa het gevoel heeft maar wat rond te dobberen in haar leven, besluit ze af te reizen naar Texel. Ze heeft één doel: in vier dagen een rondje om het eiland wandelen. Na 52 kilometer moet ze knopen hebben doorgehakt over haar baan, haar toekomstplannen én haar ex, Jesse. In die volgorde.

Vol goede moed gaat ze van start. Totdat ze bij haar eerste tussenstop oog in oog staat met… Jesse. Hij blijkt precies hetzelfde plan te hebben opgevat. Voor hem een hilarisch toeval, voor haar complete paniek. Wanneer Lisa rechtsomkeert wil maken, doet Jesse haar een bijzonder voorstel…

(2) Vlieland

Auteur Nora heeft een probleem: haar lezers wachten al tijden op een nieuw boek, maar ze krijgt niets op papier. Als laatste hoop vertrekt ze voor vier weken naar Vlieland, zodat de inspiratie (hopelijk) vanzelf volgt.

Wanneer ze tijdens een strandwandeling een antieke verlovingsring vindt, besluit ze op zoek te gaan naar de eigenaar. Twee vliegen in één klap, denkt ze: een goede daad én een goed verhaal. Al snel vindt ze Hidde, de kleinzoon van de vrouw die de ring jarenlang heeft gedragen. Ze blijken een enorme klik te hebben. Maar Nora is op Vlieland om te schrijven, niet om te flirten. Toch?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715439
  • Publicatiedatum: 19/06/2024
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van Texel & Vlieland: