Terschelling & Ameland

door Susan Muskee

Publicatiedatum: 19/06/2024

Prijs: €15.00

Terschelling & Ameland

door Susan Muskee

Publicatiedatum: 19/06/2024

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Word verliefd op de Wadden met de serie Waddenliefde van Susan Muskee. Elk verhaal bevat een hartverwarmende trope, een zwijmelwaardige love interest én een hoofdpersonage dat meteen je hart verovert. Deze meeslepende feelgoodroman speelt zich af op Terschelling & Ameland.

(1) Terschelling

Valerie is geboren en getogen op Terschelling. Ze runt de souvenirwinkel die haar moeder ooit is gestart en organiseert fietstochten over het eiland. En o ja, ze is tot over haar oren verliefd op Tobias, haar buurman, beste vriend én collega. Maar een vriendschap die overgaat in liefde is iets wat alleen in boeken gebeurt, dus Valerie is mooi niet van plan om Tobias de waarheid te vertellen.

Totdat galeriehoudster Nanda naar het eiland verhuist en het wel héél gezellig met Tobias heeft. Valerie had net besloten Tobias los te laten, dus voor haar is het nu echt te laat… Of toch niet?

(2) Ameland

Reis af naar de Waddeneilanden met deze romantische novelles van Susan Muskee! Elk verhaal bevat een hartverwarmende trope, een zwijmelwaardige love interest én een hoofdpersonage dat meteen je hart verovert.

Nienkes vriend Rens heeft voor een prikkie het vakantiehuisje van zijn oma Bep op Ameland overgenomen. Een regelrechte bouwval – vandaar de prijs. Nienke ziet de bui al hangen: met vier linkerhanden is samen verbouwen een recipe for disaster. Om nog maar te zwijgen over de druk die dat op een (toch al wankele) relatie legt.

Maar aangezien de vonk ooit oversloeg op Ameland, sluiten ze een deal: één zomer lang proberen ze het vakantiehuisje op te knappen. Als dit niet lukt gaat het terug in de verkoop. Tussen de verfblikken en badkamertegels bloeit hun liefde voor het eiland steeds meer op. En misschien ook de liefde voor elkaar…

'Héél leuk om een verhaal te lezen dat zich op mijn favoriete eiland afspeelt. Het is gewoon heerlijke feelgood, heel vrolijk, een echt zomerverhaal.' Cynthia Schultz (cynthia.nl)

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715446
  • Publicatiedatum: 19/06/2024
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van Terschelling & Ameland: