Schiermonnikoog & Borkum

door Susan Muskee

Publicatiedatum: 19/06/2024

Prijs: €15.00

Schiermonnikoog & Borkum

door Susan Muskee

Publicatiedatum: 19/06/2024

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Word verliefd op de Wadden met de serie Waddenliefde van Susan Muskee. Elk verhaal bevat een hartverwarmende trope, een zwijmelwaardige love interest én een hoofdpersonage dat meteen je hart verovert. Deze meeslepende feelgoodroman speelt zich af op Schiermonnikoog & Borkum.

(1) Schiermonnikoog

Er zijn mensen die voor het geluk geboren zijn. En er zijn mensen zoals Josje. Bij haar gaat altijd álles mis. Daarom laat ze niets aan het toeval over nu ze ceremoniemeester is op de bruiloft van haar zus. Met succes, want samen met weddingplanner Anne heeft ze alles tot in de puntjes geregeld voor een sprookjesachtige bruiloft op Schiermonnikoog.

Maar dan waait haar handgeschreven speech uit haar handen, missen haar ouders de boot én blijkt er een gigantisch gat in de trouwjurk te zitten. Gelukkig vormt ze een goed team met Anne, ware het niet dat hij haar véél meer afleidt dan de bedoeling is…

(2) Borkum

Cor en Marie hebben de hele zomer eilandhoppend op de Wadden doorgebracht. Als afsluiter hebben ze een retraite geboekt in een spa op Borkum – een Duits Waddeneiland, net naast Rottumerplaat. Maar in plaats van een lang weekend vol rustgevende massages en ontspannende zeewierpakkingen, blijken ze per ongeluk een stilteretraite te hebben geboekt.

Met frisse tegenzin besluiten de vrouwen er toch maar voor te gaan – niet in de laatste plaats omdat het niet te annuleren én niet om te boeken is. Terwijl Cor en Marie hun weekend op spijkermatjes doorbrengen in plaats van in bubbelbaden, doen ze bijzondere inzichten op. Over zichzelf én over elkaar.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715453
  • Publicatiedatum: 19/06/2024
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van Schiermonnikoog & Borkum: