Het mysterieuze Kamogawa Café

door Hisashi Kashiwai

Publicatiedatum: 24/09/2024

Prijs: €19.99

Het mysterieuze Kamogawa Café

Vergroot coverafbeelding

Het mysterieuze Kamogawa Café

door Hisashi Kashiwai

Publicatiedatum: 24/09/2024

Formaat:

Prijs: €19.99

Over het boek

Het mysterieuze Kamogawa Café van Hisashi Kashiwai is dé Japanse bestseller van het moment. Een hartverwarmende roman vol liefde, eten, nostalgie en een vleugje Japanse mystiek.

Diep verscholen in de smalle straatjes van Kyoto ligt het mysterieuze Kamogawa Café. Nagare en zijn twintigjarige dochter Koishi, die het restaurant runnen, hebben een speciale gave: zij kunnen elk gerecht namaken dat je zo graag nog een keer zou willen proeven. De weduwnaar die verlangt naar de udon-noedels van zijn echtgenote die hij zo mist. De vrouw die stoofpot at toen ze voor het eerst verliefd was. Het kleinkind dat zich de saus herinnert die het bij opa en oma kreeg.

In dit geheimzinnige restaurant vindt iedereen wat ze zoeken. En veel meer. Terwijl de food detectives op zoek gaan naar het ultieme soul food, herbeleven de klanten hun mooiste herinneringen. Het mysterieuze Kamogawa Café is een hartverwarmende en troostrijke roman vol levenswijsheden.

‘De beschrijvingen van het prachtige Kyoto en zijn typerende gerechten verwarmden mijn hart.’ Genki Kawamura, auteur van Als katten van de wereld verdwijnen

‘Een rijk verhaal met een vleugje liefde. Een warm bad vol nostalgie.’ Kirkus Reviews

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715859
  • Publicatiedatum: 24/09/2024
  • Pagina's: 240
  • Prijs: €19.99