Driving Miss Norma

door Tim Bauerschmidt, Ramie Liddle

Publicatiedatum: 27/06/2017

Prijs: €17.99

Driving Miss Norma

Driving Miss Norma

door Tim Bauerschmidt, Ramie Liddle

Publicatiedatum: 27/06/2017

Formaat:

Prijs: €17.99

Over het boek

Als bij Miss Norma op haar 9e kanker wordt vastgesteld - kort na de dood van haar man, met wie ze 67 jaar samen was – zegt ze nee tegen een operatie, bestraling en chemo: "Ik ben 9, ik ga op pad!" En ze begint aan een reis door Amerika in een camper, met haar zoon Tim, zijn vrouw Ramie en hun poedel Ringo.

Al staat ze oog in oog met de dood, deze kleine, stille vrouw zegt luidkeels ja tegen het leven en rolt van het ene avontuur in het andere. Voor de eerste keer in haar leven eet ze oesters, hangt aan een zip-line, maakt een ballonvaart en gebruikt (medicinale) cannabis.

Terwijl haar gezondheid verbetert, verandert Norma in een vrolijke en spontane vrouw die niet meer terugdeinst voor gespreksonderwerpen die eerder taboe waren. Norma, Tim en Ramie leren elkaar kennen als nooit tevoren en onderweg ontmoeten ze zo veel vriendelijke mensen dat begrippen als thuis, familie en vriendschap voor hen een nieuwe betekenis krijgen.

Driving Miss Norma is doordrenkt met de wijsheid en mildheid van de ouderdom. Het laat zien dat het waard is om te leven op je eigen voorwaarden. Belangrijke levensvragen komen op een prettige manier aan de orde en geven de lezer stof tot nadenken.

'Geen chemo maar een roadtrip voor Norma (9)' Telegraaf

Paulo Coelho is een van de 45.000 volgers van de Facebookpagina Driving Miss Norma.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402727005
  • Publicatiedatum: 27/06/2017
  • Pagina's: 288
  • Prijs: €17.99

Inkijkexemplaar