De Angstaanjager, (2-in-1)

door Michael Grant

Publicatiedatum: 16/01/2018

Prijs: €14.99

De Angstaanjager, (2-in-1)

door Michael Grant

Publicatiedatum: 16/01/2018

Formaat:

Prijs: €14.99

Over het boek

(1) DE ANGSTAANJAGER
Mara Todd wordt wakker in een grasveld omringd door mistflarden. Behalve haar naam kan ze zich niets meer herinneren. Ze is doodsbang en denkt dat ze dood is.

Dan doemt er een jongen op in de mist die zichzelf de Angstaanjager noemt. Hij is in staat door te dringen tot je duistere kant, ziet welke fouten je hebt gemaakt en is er om je te straffen. In een griezelig spel confronteert hij je vervolgens met je grootste angst.

Maar waarom moet Mara hem hierbij helpen? Waarom is juist zij uitgekozen voor die huiveringwekkende taak? Ze blijft zich verzetten tegen alles waarin hij haar meesleurt, tot de schokkende waarheid eindelijk tot haar doordringt...


(2) SPEL VAN ANGST
Als leerling van de Angstaanjager heeft Mara al meer vreselijke dingen gezien dan de meeste mensen in een heel leven. Wat je ook op je kerfstok hebt, de Angstaanjager weet je te vinden en stelt je voor een keuze die even simpel als verschrikkelijk is: meedoen aan een duister spel of... je ergste angst doormaken.

Mara kan er nog steeds niet aan wennen, maar ondanks alles begint ze tot haar eigen verbazing verliefd te worden op de mooie mysterieuze jongen die de Angstaanjager is. Wanneer ze steeds meer te weten komt over zijn geheimzinnige verleden, beseft ze dat ze voor een onmogelijke opgave staat.

Hoe zal ze de jongen, die zelf zegt onaanraakbaar te zijn, ooit kunnen tonen wat ze voor hem voelt?

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402755565
  • Publicatiedatum: 16/01/2018
  • Pagina's: 383
  • Prijs: €14.99