Met voorbedachten rade

New York's Finest 2

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 29/11/2022

Prijs: €7.99

Met voorbedachten rade

New York's Finest 2

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 29/11/2022

Formaat:

Prijs: €7.99

Over het boek

Hij is de bekendste playboy van New York. Zij heeft hem nodig.

In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York's Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times. Met voorbedachten rade is het tweede deel.

Rechercheur Allison Greene is een vrouw met een missie. Ze wil een taskforce opzetten tegen drugsgeweld, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij als jong meisje moest doorstaan. Om die taskforce van de grond te krijgen heeft ze alleen wel hulp nodig van Damien Richman: een verdraaid irritante, arrogante én aantrekkelijke advocaat.

Damien heeft jarenlang genoten van zijn playboystatus, maar nu zijn positie bij het advocatenkantoor in gevaar komt, staat dat imago hem in de weg. Zijn voorstel? Een schijnhuwelijk. Hij helpt Allison met de taskforce als zij zich voordoet als zijn vrouw. Haar regel? Ze houden het puur zakelijk. Maar regels zijn er om te breken…

Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys winnaar in de categorie romance. Haar serie New York's Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402766646
  • Publicatiedatum: 29/11/2022
  • Pagina's: 261
  • Prijs: €7.99