Weg van jou

door Yvonne van den Nieuwenhuizen

Publicatiedatum: 04/07/2023

Prijs: €7.99

Weg van jou

door Yvonne van den Nieuwenhuizen

Publicatiedatum: 04/07/2023

Formaat:

Prijs: €7.99

Over het boek

Studio Holland is een driedelige feelgoodserie over de kersverse tv-ster Floor. Met een hoop hilarische, stuntelige en romantische avonturen rolt ze steeds verder het televisiewereldje van Hillywood in. Ready… Set… Action!

Na het succes van het kookprogramma Smoor op Hollands geniet Floor met volle teugen van haar carrière als presentatrice bij Studio Holland. Ook haar relatie met Jacob lijkt helemaal op rolletjes te lopen. Als het appartement van haar collega Aldo vrij komt, kan ze haar geluk niet op. Het is tijd om haar geliefde Brabant te verlaten voor een volgende stap: samenwonen met Jacob in Utrecht.

Floors nieuwe reisprogramma brengt haar naar de verste uithoeken van het land. Intussen verloopt de kennismaking met haar nieuwe woonplaats allesbehalve soepel. Tot overmaat van ramp loopt ze ook haar Kalverliefde-rivaal Melanie weer tegen het lijf. Als de opnames van Ver Weg, Dichtbij dan ook nog compleet in het honderd lopen, lijkt het wel of haar – eerder zo gruwelijk irritante – collega Maurits haar beter begrijpt dan Jacob. Kan ze haar thuis nog bij Jacob vinden, of is ze daarvoor te ver van hem verwijderd?

Yvonne van den Nieuwenhuizen reist graag de hele wereld over voor mooie verhalen en avonturen. Met haar Studio Holland-serie neemt ze je in eigen land mee achter de schermen.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402768718
  • Imprint: HarperFirst
  • Publicatiedatum: 04/07/2023
  • Pagina's: 212
  • Prijs: €7.99

Lees hier een voorproefje van Weg van jou - Studio Holland 3: