Studio Holland (3-in-1)

door Yvonne van den Nieuwenhuizen

Publicatiedatum: 04/07/2023

Prijs: €19.99

Studio Holland (3-in-1)

door Yvonne van den Nieuwenhuizen

Publicatiedatum: 04/07/2023

Formaat:

Prijs: €19.99

Over het boek

Studio Holland is een driedelige feelgoodserie over de kersverse tv-ster Floor. Met een hoop hilarische, stuntelige en romantische avonturen rolt ze steeds verder het televisiewereldje van Hillywood in. Ready… Set… Action!

(1)
Floor heeft het prima naar haar zin in het Brabantse dorpje waar ze is opgegroeid: ze werkt met plezier bij de bakkerij, drinkt wijntjes met haar beste vriendin Lis en droomt over collega Toby. Maar dan wordt haar rustige leventje plotseling overhoopgegooid. Als Floor door Lis wordt opgegeven voor het nieuwe datingprogramma Kalverliefde,grijpt ze de kans met beide handen aan in een poging haar (liefdes)leven een nieuwe wending te geven. Als boerendochter moet ze zich kunnen redden tussen alle dieren en dates – toch?

Een boerderij vormt het decor van de show. Floor is het wel gewend om de handen uit de mouwen te steken, maar niet iedereen zit op de nuchtere en ietwat onhandige Brabantse te wachten. En de zoektocht naar de liefde lijkt ook niet helemaal volgens script te verlopen. Als ze dan ook nog eens de schrik van haar leven krijgt, is het de vraag of alles voor niets is geweest.

(2)
Na haar deelname aan Kalverliefde lijkt de rust voor Floor wedergekeerd. Ze werkt weer in de oude vertrouwde bakkerij en is zoveel mogelijk samen met haar nieuwe liefde Jacob. Alleen: de bakkerij blijkt toch niet zo vertrouwd te zijn en ze ziet Jacob minder dan ze zou willen. Als tv-kok Aldo haar vraagt of ze aan een nieuw programma wil meewerken als zijn sidekick, lijkt dat al Floors problemen op te lossen. Ze kan blijven koken en bakken, mag samenwerken met een goede vriend én ze kan Jacob vaker zien.

Maar haar start bij Studio Holland krijgt al gauw een andere wending als Jacob een droomklus in het buitenland krijgt aangeboden en Floor er alleen voor staat. Bovendien lijkt niet iedereen in de televisiewereld de nuchtere Brabantse even hartelijk te verwelkomen. Als Floor ontdekt dat sommige mensen zich heel anders voordoen dan ze zijn, vraagt ze zich af: heb ik wel de juiste keuze gemaakt?

(3)
Na het succes van het kookprogramma Smoor op Hollands geniet Floor met volle teugen van haar carrière als presentatrice bij Studio Holland. Ook haar relatie met Jacob lijkt helemaal op rolletjes te lopen. Als het appartement van haar collega Aldo vrij komt, kan ze haar geluk niet op. Het is tijd om haar geliefde Brabant te verlaten voor een volgende stap: samenwonen met Jacob in Utrecht.

Floors nieuwe reisprogramma brengt haar naar de verste uithoeken van het land. Intussen verloopt de kennismaking met haar nieuwe woonplaats allesbehalve soepel. Tot overmaat van ramp loopt ze ook haar Kalverliefde-rivaal Melanie weer tegen het lijf. Als de opnames van Ver Weg, Dichtbij dan ook nog compleet in het honderd lopen, lijkt het wel of haar – eerder zo gruwelijk irritante – collega Maurits haar beter begrijpt dan Jacob. Kan ze haar thuis nog bij Jacob vinden, of is ze daarvoor te ver van hem verwijderd?

Yvonne van den Nieuwenhuizen reist graag de hele wereld over voor mooie verhalen en avonturen. Met haar Studio Holland-serie neemt ze je in eigen land mee achter de schermen.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402768725
  • Imprint: HarperFirst
  • Publicatiedatum: 04/07/2023
  • Pagina's: 600
  • Prijs: €19.99