Het boek van vreugde

door Douglas Abrams, Dalai Lama , Desmond Tutu

Publicatiedatum: 21/11/2017

Prijs: €12.50

Het boek van vreugde

Het boek van vreugde

door Douglas Abrams, Dalai Lama , Desmond Tutu

Publicatiedatum: 21/11/2017

Formaat:

Prijs: €12.50

Over het boek

De Dalai Lama en Desmond Tutu hebben beiden veel tegenslagen moeten overwinnen. Ondanks hun ontberingen – of zoals ze zelf zeggen dankzij hun ontberingen – behoren ze tot de vrolijkste mensen ter wereld.

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dalai Lama reisde Desmond Tutu naar Dharamsala om samen HET BOEK VAN VREUGDE te maken als cadeau voor iedereen.
Tijdens deze bijzondere week toonden ze met hun eigen uitbundigheid, compassie en humor hoe vreugde kan groeien van een voorbijgaande emotie tot een blijvende, solide levenshouding.
Douglas Abrams was bij de gesprekken aanwezig en verwerkte ze tot dit boek. Een boek waar je blij van wordt, alleen al vanwege de liefdevolle manier waarop deze oude wijze mannen met elkaar omgaan, de levensvreugde en speelsheid die ze delen en de respectvolle manier waarop ze hun verschil van inzicht bespreken, want de boeddhistische en de christelijke traditie hebben naast veel overeenkomsten ook duidelijke verschillen. Het is mooi om te lezen hoe onbelangrijk die verschillen worden, want hun kernboodschap is dezelfde: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402700459
  • Publicatiedatum: 21/11/2017
  • Pagina's: 352
  • Prijs: €12.50