Alles tussen jou & mij

door Susan Wiggs

Publicatiedatum: 26/02/2019

Prijs: €17.99

Alles tussen jou & mij

Alles tussen jou & mij

door Susan Wiggs

Publicatiedatum: 26/02/2019

Formaat:

Prijs: €17.99

Over het boek

Alles tussen jou & mij van Susan Wiggs is een hartverwarmend en luchtig verhaal over de vraag of liefde ooit op het juiste moment komt.

Caleb Stolz heeft zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij zijn twee jonge kinderen zal grootbrengen. Dit betekent dat hij terug moet naar zijn amish-wortels en weer in de kleine gesloten gemeenschap moet gaan wonen die hij jaren eerder heeft verlaten. Het valt hem zwaar, maar toch is hij gelukkig op de boerderij met zijn neefje en nichtje. Tot het noodlot toeslaat en zijn neefje zwaargewond raakt. Caleb kan niet anders dan het kind met een helikopter naar een ziekenhuis in de stad laten brengen. Een keuze waarmee hij zich de woede van de hele amish-gemeenschap op de hals haalt. Hij staat er alleen voor, maar dan ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts tot wie hij zich onmiddellijk aangetrokken voelt, hoewel hij beseft dat het nooit iets tussen hen zal kunnen worden.

Alles tussen jou & mij gaat over de liefde tussen twee mensen uit totaal verschillende werelden. Een ontroerend verhaal – invoelend, spannend en 'echt'.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402702736
  • Publicatiedatum: 26/02/2019
  • Pagina's: 416
  • Prijs: €17.99

Inkijkexemplaar