Uitzicht op zee

door Susan Mallery

Publicatiedatum: 02/04/2019

Prijs: €21.99

Uitzicht op zee

Uitzicht op zee

door Susan Mallery

Publicatiedatum: 02/04/2019

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen?
Als je verloofde je voor het altaar heeft laten staan, ga je rare dingen doen. Het drijft kinderarts Andi Gordon ertoe een vervallen huis te kopen op Blackberry Island, het middelste van drie huizen op een heuvel. Op de begane grond wil ze - na een ingrijpende verbouwing - een praktijk beginnen. Haar aannemer, Wade King, blijkt knap, charmant en single te zijn. Jammer dat ze mannen net heeft afgezworen!
In het huis rechts van dat van Andi verdenkt Deanna Philips haar man ervan dat hij vreemdgaat. Als ze hem hiermee confronteert, verwijt hij haar dat niet hij maar zíj hun huwelijk in gevaar brengt. In haar streven naar perfectie is ze zo ver doorgeslagen dat ze haar gezin van zich heeft vervreemd. En het ergste is dat ze niet weet of ze kan veranderen...
Boston King, een gevierd kunstenares en de linkerbuurvrouw van Andi, geloofde dat ze voor altijd en eeuwig samen zou zijn met Zeke, de man met wie ze kort na hun middelbareschooltijd trouwde. Hun liefde voor elkaar leek onverwoestbaar - tot een tragische gebeurtenis hen uiteendreef. Ze zit zo vast in het moeras van haar verdriet, dat ze geen idee heeft hoe ze verder moet.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402702767
  • Publicatiedatum: 02/04/2019
  • Pagina's: 384
  • Prijs: €21.99

Inkijkexemplaar