De dochters van Cavendon Hall

door Barbara Taylor Bradford

Publicatiedatum: 12/01/2016

Prijs: €17.50

De dochters van Cavendon Hall

De dochters van Cavendon Hall

door Barbara Taylor Bradford

Publicatiedatum: 12/01/2016

Formaat:

Prijs: €17.50

Over het boek

Het is 1913. Het leven van de aristocratische Inghams staat op het punt om voorgoed te veranderen. Maar niet alleen dat van hen: ook de familie Swann, van wie het lot al honderdzestig jaar onlosmakelijk met dat van de Inghams is verbonden, staat op een keerpunt…

Deel 1
Charles Ingham, de zesde graaf van Mowbray, zijn vrouw Felicity en hun zes kinderen: Guy, de erfgenaam die in Cambridge studeert; Miles, die naar Eton gaat; en hun vier dochters Diedre, Daphne, DeLacy and Dulcie, wonen in het imposante landhuis Cavendon Hall.

Walter Swann is kamerdienaar van de graaf. Zijn vrouw Alice, een kundig naaister, is verantwoordelijk voor de garderobe van de gravin en maakt ook de kleding voor de dochters.

Al eeuwenlang leven de twee families in harmonie naast en met elkaar. Maar nu, door de dreiging van de Eerste Wereldoorlog, verandert alles, en worden allen op de proef gesteld. Trouw is geen vanzelfsprekendheid meer, verraad ligt altijd op de loer, en voor de jonge mannen is het maar de vraag of ze de gruwelen van de oorlog zullen overleven.

In deze onzekere tijd is een ding zeker: deze twee families zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402704808
  • Publicatiedatum: 12/01/2016
  • Pagina's: 464
  • Prijs: €17.50