Vechtersbaas

door Lisanne Spaander

Publicatiedatum: 20/10/2020

Prijs: €18.99

Vechtersbaas

Vergroot coverafbeelding

Vechtersbaas

door Lisanne Spaander

Publicatiedatum: 20/10/2020

Formaat:

Prijs: €18.99

Over het boek

Aangrijpende memoires: een positieve vechtersbaas die met haar worsteling anderen helpt

'De toekomst is nu. Ik kan in de pijn van mijn verleden leven, ik kan bang zijn dat de kanker terugkomt, maar op al die dingen heb ik geen grip. Hoe mijn weg verder zal lopen weet ik niet, ik kan alleen meedeinen op de golven van het leven. Ik kan nu luisteren naar mijn hart, dat niet meer in mijn borst klopt alsof het eruit wil springen. Mijn hart laat mij nu met iedere bons weten hoe bijzonder en fijn het is dat ik leef.'

Lisanne is zestien als bij haar botkanker wordt geconstateerd. De slechte prognose zet haar hele leven op zijn kop. Ze sleept zich van ziekenhuisopname naar ziekenhuisopname, terwijl het normale leven ondertussen doorgaat. Daarin vindt Lisanne de kracht om door te gaan.

Tegenwoordig lijkt het hebben van veel volgers, comfort en geld gelijk te staan aan een perfecte wereld. Lisanne vraagt zich af wat échte rijkdom betekent. Ze zet haar wonden om in wijsheid en uit haar gevoelens in muziek, wat leidt tot het nummer 'Vechtersbaas'. Het groeit uit tot haar levensmotto: Lisanne houdt altijd haar positieve instelling, zelfs als het slechte nieuws haar opnieuw treft.

Vechtersbaas is een hoopvol boek over pieken en dalen, gedragen door muziek.

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402706321
  • Publicatiedatum: 20/10/2020
  • Pagina's: 256
  • Prijs: €18.99