The Greatest Secret

Als je het weet, ben je vrij

door Rhonda Byrne

Publicatiedatum: 24/11/2020

Prijs: €21.99

The Greatest Secret

Vergroot coverafbeelding

The Greatest Secret

Als je het weet, ben je vrij

door Rhonda Byrne

Publicatiedatum: 24/11/2020

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

Het nieuwe boek van de auteur van de wereldwijde bestseller The Secret. Dit levensveranderende boek hielp lezers hun innerlijke potentieel te ontdekken. Maar Rhonda Byrnes zoektocht was nog niet voorbij. Ze voelde een sterke drang om op jacht te gaan naar meer wijsheden. Veertien jaar lang was ze op zoek, tot ze de universele waarheid ontdekte die in dit boek beschreven staat.

The Greatest Secret is een kwantumsprong waarmee de lezer de materiële wereld verlaat en het spirituele domein betreedt, waarin alles mogelijk is. Het boek bevat toegankelijke oefeningen die meteen in de praktijk kunnen worden gebracht, maar ook diepgaande inzichten en openbaringen die helpen korte metten te maken met angsten, onzekerheden, zorgen en pijn. Dankzij de vele wijsheden van spirituele leermeesters van over de hele wereld, uit het heden en verleden, is The Greatest Secret een tijdloos meesterwerk dat de lezer de weg wijst naar een rijk leven zonder lijden.

'In The Secret ging het om het creëren van wat je wilt zijn, doen of hebben. Daar is niets aan veranderd – die waarheden staan nog steeds overeind. In dit boek draait alles om de grootste ontdekking die je als mens kunt doen en leer je hoe je afscheid kunt nemen van negativiteit, problemen en alles wat je niet wilt, op weg naar een permanent gelukkig en stressvrij leven.' – uit The Greatest Secret.

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402707410
  • Publicatiedatum: 24/11/2020
  • Prijs: €21.99