Het boek van hoop

Levenslessen voor een mooiere toekomst

door Jane Goodall, Douglas Abrams

Publicatiedatum: 19/10/2021

Prijs: €22.99

Het boek van hoop

Vergroot coverafbeelding

Het boek van hoop

Levenslessen voor een mooiere toekomst

door Jane Goodall, Douglas Abrams

Publicatiedatum: 19/10/2021

Formaat:

Prijs: €22.99

Over het boek

Wie de krantenkoppen scant – klimaatcrisis, pandemie, politieke onrust – kan soms moeite hebben optimistisch te blijven. Zelfs de grootste optimisten hebben hoop nodig, nu meer dan ooit.

In dit zeer urgente boek leert Jane Goodall, 's werelds bekendste antropoloog, ons hoopvol te leven en vertrouwen te hebben in de toekomst. Ze geeft ons vier redenen om hoop te houden: onze menselijke intelligentie, de veerkracht van de natuur, de kracht van jonge mensen en de ontembare menselijke geest.

Aan de hand van verhalen over haar bijzondere leven en carrière – van het overleven van de Tweede Wereldoorlog tot het naar buiten treden als natuuractivist – geeft Jane Goodalls antwoord op de belangrijke vraag: hoe blijven we hoopvol? Haar boodschap: er is altijd hoop.

'Hoop is aanstekelijk. Jouw acties inspireren anderen. Het is mijn diepste wens dat dit boek je troost biedt in tijden van verdriet, richting geeft in tijden van onzekerheid en moed geeft in tijden van angst. Wij nodigen je uit op deze reis naar hoop.' Jane Goodall en Douglas Abrams

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402708752
  • Publicatiedatum: 19/10/2021
  • Pagina's: 288
  • Prijs: €22.99