Het resort

door Phoebe Morgan

Publicatiedatum: 19/01/2022

Prijs: €21.99

Het resort

Vergroot coverafbeelding

Het resort

door Phoebe Morgan

Publicatiedatum: 19/01/2022

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

'Met zeer veel gevoel geschreven thriller, vol sterke personages en een verrassende ontknoping.' VN Detective en Thrillergids ****

'Een atmosferische thriller waarin geheimen, leugens en bedrog een achtbaan van emoties veroorzaken.' B.A. Paris, auteur van Achter gesloten deuren.

Vier vriendinnen hebben elkaar jaren niet gezien. Felicity koos voor de liefde en is naar de Verenigde Staten verhuisd, terwijl haar vriendinnen in Londen verder gingen met hun eigen leven. Grace is introvert en komt bijna niet meer buiten. Alice is lerares, maar kan de eindjes nauwelijks aan elkaar knopen. Hannah is net moeder geworden, dus zij lijdt aan chronisch slaapgebrek.

Felicity besluit hun vriendschap nieuw leven in te blazen tijdens een droomtrip naar Botswana. Als ze aankomen bij hun luxeresort in de wildernis om de verjaardag van Felicity te vieren, overspoelt hen een gevoel van onbehagen. Ze hebben geen bereik en ze zijn afgezonderd van alles en iedereen. Wat ze niet weten, is dat de jacht nu pas begint… En zij zijn de prooi.

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402708950
  • Publicatiedatum: 19/01/2022
  • Pagina's: 300
  • Prijs: €21.99