Kerstmis in Whiskey Creek

door Brenda Novak

Publicatiedatum: 13/10/2021

Prijs: €24.99

Kerstmis in Whiskey Creek

Vergroot coverafbeelding

Kerstmis in Whiskey Creek

door Brenda Novak

Publicatiedatum: 13/10/2021

Formaat:

Prijs: €24.99

Over het boek

Iedereen in Whiskey Creek herinnert zich Sophia DeBussi als een verwend, vervelend tienermeisje. Ook Ted Dixon heeft geen goed woord voor haar over, sinds ze jaren geleden zijn hart brak en trouwde met de poenerige Skip. Ook al is ze nog steeds de mooiste vrouw die hij kent...

Dan blijkt dat Skip de bewoners van het stadje voor miljoenen heeft opgelicht, en dat hij is omgekomen in een poging te ontsnappen aan de FBI. Sophia, die nooit iets heeft geweten van de praktijken van haar man, blijft berooid achter. Hoewel Ted liever niet te veel bij haar betrokken raakt, kan hij het niet aanzien dat iedereen zich tegen haar keert. Na lang twijfelen biedt hij haar een baantje als huishoudster aan.

Maar met de verleidelijke Sophia continu om zich heen, lukt het hem helemaal niet meer om haar uit zijn gedachten te krijgen. Bovendien lijkt ze oprecht veranderd: ze is zachter en liever, wat haar alleen maar nóg onweerstaanbaarder maakt. Het liefst zou hij alles vergeven en vergeten - en wat is daar een betere tijd voor dan kerst?

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402709087
  • Publicatiedatum: 13/10/2021
  • Pagina's: 400
  • Prijs: €24.99