Virgin River-pakket deel 10 t/m 12

Een plek in de zon / Dromen van vrijheid / Uit de schaduw

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 03/11/2021

Prijs: €25.00

Virgin River-pakket deel 10 t/m 12

Vergroot coverafbeelding

Virgin River-pakket deel 10 t/m 12

Een plek in de zon / Dromen van vrijheid / Uit de schaduw

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 03/11/2021

Formaat:

Prijs: €25.00

Over het boek

De bekende Virgin River-boeken nu verfilmd voor Netflix
Virgin River 10 – Een plek in de zon

Erin begrijpt niet hoe ze het in haar hoofd heeft gehaald om een paar dagen in een blokhut in de vrije natuur te gaan zitten. Ze verveelt zich kapot, tot er een woest uitziende man met een kapmes uit de bosjes opduikt. Gillend springt ze op, waarbij ze haar hoofd stoot en van haar stokje gaat. Wanneer ze bijkomt, blijkt tot haar opluchting dat de man een arts is die van hiken houdt. Aiden, zoals hij heet, ziet er bij nader inzien ook erg goed uit. Sterker nog, ze zou hem best beter willen leren kennen. Voordat ze echter de kans krijgen om samen iets op te bouwen, wordt Aiden geconfronteerd met iemand uit zijn verleden.

Iemand die alles op alles zet om hun prille liefde te vernietigen...

Virgin River 11 – Dromen van vrijheid

Om een nieuwe start in zijn leven te maken vertrekt Clay naar Virgin River, waar hij gaat werken in de dierenkliniek van zijn vriend Nate. Met zijn talent als paardenfluisteraar gaat hij direct aan de slag met een getraumatiseerde jonge hengst. In de stallen ontmoet hij Lily, een mooie jonge vrouw, die in korte tijd meer met het dier bereikt dan hij met al zijn ervaring. Ze intrigeert hem, en hij wil haar graag beter leren kennen. Maar om de een of andere reden houdt ze hem resoluut op een afstand. Heeft ze misschien iets naars meegemaakt, of ziet ze hem gewoon niet zitten? Hij is vastbesloten uit te vinden wat er achter haar afwijzende houding zit en haar over te halen hem te vertrouwen.

Virgin River 12 – Uit de schaduw

Nadat Jillian door toedoen van een jaloerse collega alles is kwijtgeraakt wat ze met hard werken heeft opgebouwd, trekt ze zich gedesillusioneerd terug uit het bedrijf. Om een beetje bij te komen huurt ze een oud victoriaans huis met een enorme tuin in Virgin River. Daar ontdekt ze dat ze de groene vingers van haar oma heeft geërfd, en plotseling ziet ze mogelijkheden voor een nieuwe carrière! Dan zit er op een dag een man in haar tuin, achter een schildersezel. Colin Riordan is na een helikopterongeluk aan het revalideren, en ook hij weet dat je, zelfs na een zware periode, altijd weer opnieuw kunt beginnen. Beiden voelen direct een verwantschap, maar aan een nieuwe relatie zijn ze beslist nog niet toe. Toch?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402709193
  • Publicatiedatum: 03/11/2021
  • Pagina's: 352
  • Prijs: €25.00