Stad in brand

door Don Winslow

Publicatiedatum: 26/04/2022

Prijs: €22.99

Stad in brand

Vergroot coverafbeelding

Stad in brand

door Don Winslow

Publicatiedatum: 26/04/2022

Formaat:

Prijs: €22.99

Over het boek

'Dit is niet weg te leggen misdaadfictie.' Stephen King

Weergaloos eerste deel in nieuwe trilogie van een van Amerika's grootste verhalenvertellers.
Providence, 1986. De negenentwintigjarige Danny Ryan is een hardwerkende havenarbeider, een liefhebbende echtgenoot, een loyale vriend en af en toe 'mankracht' voor het Ierse misdaadsyndicaat dat toezicht houdt op een groot deel van de stad.

Danny wil niks liever dan zijn leven veranderen en droomt ervan om opnieuw te beginnen, ergens ver weg, samen met zijn vrouw Terri. Maar als er een oorlog uitbreekt tussen rivaliserende bendes, raakt hij verwikkeld in een conflict waar hij niet aan kan ontsnappen. Danny moet alles op alles zetten om zijn familie te beschermen, de vrienden die als broers voor hem zijn, en het enige huis dat hij ooit heeft gekend.

Stad in brand is het eerste deel in een weergaloze nieuwe trilogie over de Ierse en Italiaanse misdaadsyndicaten in het Amerika van de jaren tachtig en negentig.


Lees hier een voorproefje


Over het werk van Don Winslow:

' Stad in brand onderzoekt klassieke thema's als loyaliteit, verraad, eer en corruptie aan beide kanten van de wet. Dit is een hedendaagse Ilias, geschreven door een van Amerika's grootste verhalenvertellers.' Stephen King

'Alle grote thema's van het thrillergenre uitgedrukt in snedige dialogen.' de Volkskrant

'Verbluffend en urgent.' The New York Times

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402709582
  • Publicatiedatum: 26/04/2022
  • Pagina's: 304
  • Prijs: €22.99