Cat Power

door Ulrica Norberg, Carina Nunstedt

Publicatiedatum: 17/05/2023

Prijs: €24.99

Cat Power

Vergroot coverafbeelding

Cat Power

door Ulrica Norberg, Carina Nunstedt

Publicatiedatum: 17/05/2023

Formaat:

Prijs: €24.99

Over het boek

Leer van katten hoe je rustiger, onafhankelijker en levenslustiger wordt.

Een kat in huis draagt bij aan je geluksniveau. Alleen al door naar je huisdier te kijken voel je je vrolijker en rustiger. Maar hoe komt dat? En wat kunnen mensen van katten leren?

Cat Power onderzoekt waarom mensen zich zo goed voelen bij een kat. Dit prachtig geïllustreerde boek – een combinatie van wetenschap en persoonlijke verhalen – leert je alle bewonderenswaardige kattenkwaliteiten toe te passen in je dagelijks leven. Zo vertellen de auteurs hoe je met kattenkracht stress en angst kunt verminderen, grenzen aan kunt geven, prioriteiten kunt stellen en de wereld als één groot speelveld kunt zien.

Katten halen het mooiste in ons naar boven. Wees net als een kat en leer naar je intuïtie te luisteren en meer van het leven te genieten.

'Cat Power is echt een fantastisch en goedgeschreven boek! Wetenschappelijk onderzoek, mooie verhalen en een prachtige persoonlijke toon.' SVT Babel, Zweedse literatuurtalkshow

'De tekst ademt voortdurend optimisme en vertrouwen in de toekomst, ook al worden zwaardere onderwerpen niet geschuwd. Een boek dat vreugde brengt en waar je van gaat houden.' BTJ, Zweedse bibliotheekdiensten, Zweedse bibliotheekdiensten

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402711943
  • Publicatiedatum: 17/05/2023
  • Pagina's: 272
  • Prijs: €24.99

Lees hier een voorproefje van Cat Power: