De duistere fae - The Iron Fey 6

door Julie Kagawa

Publicatiedatum: 14/06/2023

Prijs: €15.00

De duistere fae - The Iron Fey 6

Vergroot coverafbeelding

De duistere fae - The Iron Fey 6

door Julie Kagawa

Publicatiedatum: 14/06/2023

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Deel 6

Speciale editie van de populaire The Iron Fey-serie.

Het enige wat ik wil, is een normaal leven. Voor zover 'normaal' tenminste mogelijk is als je Ethan Chase heet, je zus koningin van het IJzerrijk is en je voortdurend vreemde wezens ziet die niemand anders kan zien.

Alsof dat allemaal al niet moeilijk genoeg is, zorgt mijn neef Keirran weer eens voor problemen. Zijn mooie fae-vriendinnetje Annwyl is wanhopig. Keirran wordt vermist, en ze is bang dat hij bezig is met dingen die nooit meer ongedaan kunnen worden gemaakt. Ik heb ontdekt dat Annwyl aan het 'vervagen' is en dat Keirran alles op het spel zet om haar te redden. Maar door de duistere krachten die hij oproept, brengt hij Nimmernimmer én de menselijke wereld in groot gevaar.

Eigenlijk wil ik er allemaal niets meer mee te maken hebben, maar Keirran blijft natuurlijk wel mijn neef, en ik kan hem niet zomaar in de steek laten. Alleen krijgt hij af en toe iets kils en duisters over zich waarmee hij me de rillingen bezorgt. En wat betekent dat akelige visioen van Keirran dat ik heb gehad? Kan ik de juiste beslissing nemen of is het noodlot onafwendbaar?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402712414
  • Publicatiedatum: 14/06/2023
  • Pagina's: 384
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van De duistere fae: