Een gedurfde sprong

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 07/02/2024

Prijs: €15.00

Een gedurfde sprong

Vergroot coverafbeelding

Een gedurfde sprong

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 07/02/2024

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Een gedurfde sprong van Robyn Carr is het vierde deel in de succesvolle serie Sullivan's Crossing. Een aanrader voor fans van Virgin River, nu ook op Netflix.

Dokter Leigh Culver geniet met volle teugen van haar werk in Timberlake, een welkome afwisseling na de stress in Chicago. Het enige nadeel is dat ze haar tante Helen moet missen, bij wie ze is opgegroeid. Maar het wordt tijd dat ze onafhankelijk wordt, en ze hoopt dat de schoonheid van het ruige Colorado haar tante zal verleiden haar vaak te bezoeken.

Nu Leigh, die ze met liefde heeft grootgebracht, volwassen is, kan Helen haar eigen leven weer oppakken. Het verrast haar te zien dat haar nichtje haar nog steeds nodig heeft, vooral waar het haar liefdesleven betreft. De grootste verrassing wacht haar echter wanneer Leigh haar meeneemt naar Sullivan's Crossing en ze verliefd wordt op de plek - én op een man.

Beide vrouwen zullen, ieder voor zich, moeten beslissen of ze zich durven openstellen voor de liefde die zo onverwacht hun pad kruist...

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402713718
  • Publicatiedatum: 07/02/2024
  • Pagina's: 400
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van Een gedurfde sprong: