Adembenemend uitzicht

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 07/02/2024

Prijs: €15.00

Adembenemend uitzicht

Vergroot coverafbeelding

Adembenemend uitzicht

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 07/02/2024

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Adembenemend uitzicht van Robyn Carr is het vijfde deel in de succesvolle serie Sullivan's Crossing. Een aanrader voor fans van Virgin River, nu ook op Netflix.

Dat het leven in één klap totaal kan veranderen, heeft Hannah Russell aan den lijve ondervonden. Na het plotselinge overlijden van haar beste vriendin is ze ineens voogd van de vijfjarige Noah. Hoe moet ze dat doen, zonder enige ervaring met opvoeden? Omdat Noah en zij tijd nodig hebben om aan de situatie en elkaar te wennen, besluit ze een huis te huren in de bergen van Colorado, met uitzicht op een kristalhelder meer.

Bij aankomst worden ze begroet door de knappe en afstandelijke eigenaar, Owen Abrams. Zijn allesbehalve afstandelijke Duitse dog, Romeo, wordt meteen dikke maatjes met Noah. En hoewel Hannah zich vooral richt op haar nieuwe rol als moeder, bloeit er geleidelijk aan iets moois op tussen Owen en haar. Ook hij heeft een groot verlies geleden, ontdekt ze, wat hun band nog verder versterkt. Maar durft ze te geloven in een nieuw begin met z'n drieën?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402713725
  • Publicatiedatum: 07/02/2024
  • Pagina's: 320
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van Adembenemend uitzicht: