Vuurwerk in de sneeuw

door Sarah Morgan

Publicatiedatum: 11/10/2023

Prijs: €15.00

Vuurwerk in de sneeuw

Vergroot coverafbeelding

Vuurwerk in de sneeuw

door Sarah Morgan

Publicatiedatum: 11/10/2023

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Het derde deel in de heerlijke feelgoodserie 'De O'Neil broers' van bestsellerauteur Sarah Morgan.

Tyler O'Neils belangrijkste voornemen deze kerst? Er een groot feest van maken. Niet voor zichzelf, maar voor zijn dochter Jess. Hij heeft trouwens zelf ook wat te vieren want Snow Crystal, het ski-resort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen. Dat betekent dat zijn beste vriendin Brenna bij hem moet logeren, en hij mag absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt.

Ski-instructeur Brenna Daniels vindt dat ze het prima voor elkaar heeft. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt én ze kan dagelijks samenwerken met Tyler, op wie ze al jaren verliefd is. Niet dat er ooit iets gebeurd is… Ze verwacht dan ook niet dat het problemen zal opleveren dat ze een paar weken een huis zullen delen.

Dan gebeurt er iets wat ze geen van beiden hadden verwacht: Tyler kust haar, en nu is alles anders. Hun jarenlange vriendschap lijkt hierdoor te wankelen. Of is dit het begin van iets veel mooiers?

'Hartverwarmend en sexy: Sarah Morgans serie De O'Neil broers is perfect!' Jill Shalvis, New York Times-bestsellerauteur.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402713749
  • Publicatiedatum: 11/10/2023
  • Prijs: €15.00

Lees hier een voorproefje van Vuurwerk in de sneeuw - De O'Neil broers 3: