What It Takes

door Sarina Wiegman, Jeroen Visscher

Publicatiedatum: 09/11/2023

Prijs: €22.99

What It Takes

Vergroot coverafbeelding

What It Takes

door Sarina Wiegman, Jeroen Visscher

Publicatiedatum: 09/11/2023

Formaat:

Prijs: €22.99

Over het boek

Sarina Wiegman, een van de succesvolste voetbalcoaches ter wereld, vertelt in What It Takes over haar leven, carrière en coachingfilosofie.

Sarina Wiegman onderscheidt zich al jaren als ware pionier in de voetbalwereld en werd al drie keer uitgeroepen tot Best FIFA Women's Coach. Ze heeft de nationale vrouwenteams van zowel Nederland als Engeland naar historische overwinningen geleid en door haar unieke coachingfilosofie is ze uitgegroeid tot een van de succesvolste coaches in de voetbalgeschiedenis.

Dit persoonlijke boek over Sarina's leven en carrière begint met haar vroege passie voor voetbal en loopt via de belangrijkste momenten op het veld als speelster uiteindelijk naar haar ervaringen in de top van het coachen. Ze vertelt over de overwinningen en uitdagingen die ze tegenkwam, de soms moeilijke beslissingen die ze zowel op als buiten het veld moest nemen en haar meedogenloze streven naar perfectie, waardoor ze een onmisbaar figuur in de voetbalwereld is geworden.

What It Takes geeft een unieke inkijk in Sarina's coachingfilosofie, waarin vastberadenheid, teamwork en wederzijds respect de boventoon voeren. Als pleitbezorger voor gelijke rechten en kansen schetst ze een toekomst voor het voetbal waarin iedereen – ongeacht geslacht of afkomst – de mogelijkheid heeft om te schitteren op het veld.

HELDEN Sportboek van het Jaar 2023!

'Sarina's vertrouwen heeft mij laten groeien en bloeien.' Lieke Martens

'Coach Sarina Wiegman geeft een inkijkje in hoe zij van een groep individuen een team smeedt dat onder druk kan presteren. Ze gelooft niet in hard schreeuwen, wel in passievol coachen.' Trouw

'Topcoach Sarina Wiegman deelt haar visie op voetbal, maar ook haar missie voor gelijke kansen.' de Volkskrant

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402714159
  • Publicatiedatum: 09/11/2023
  • Prijs: €22.99

Lees hier een voorproefje van What It Takes: