De Repair Club-pakket

De Repair Club & Trauma

door Charles den Tex

Publicatiedatum: 10/04/2024

Prijs: €25.00

De Repair Club-pakket

De Repair Club & Trauma

door Charles den Tex

Publicatiedatum: 10/04/2024

Formaat:

Prijs: €25.00

Over het boek

Twee geweldige spionagethrillers in De Repair Club-serie, van meesterverteller Charles den Tex.

In De Repair Club is John Antink ex-chef van de geheime dienst. Hij is met pensioen en hij runt samen met een paar vrienden een Repair Club, waar ze defecte apparaten herstellen. Op een dag staat er een man voor zijn neus met een kapotte typemachine, een pistool en een opdracht. Die opdracht brengt John in één klap terug naar de tijd dat hij actief was als geheim agent in Oost-Duitsland. Hij beseft dat hij jaren geleden een fout heeft gemaakt, waardoor zijn zorgvuldig opgebouwde leven nu op instorten staat. De Repair Club komt onmiddellijk in actie om deze fout te herstellen, maar die blijkt groter dan John ooit had kunnen denken. Opeens staat hij voor een bijna onmogelijke opdracht, want hoe repareer je verraad?

In Trauma heeft John Antink, ex-chef van de geheime dienst, twee weken de tijd om een moord op te lossen, die bijna twintig jaar geleden in Afghanistan plaatsvond – diep in vijandig gebied, tijdens een Special Ops-missie, waar niemand onder zijn eigen naam bekend was, ook John niet. De actie liep niet zoals gepland, want in Afghanistan liep niets zoals gepland. Als John de Repair Club bij elkaar brengt om de zaak te onderzoeken, wordt al snel duidelijk dat het verleden zich niet zomaar laat oprakelen. Vergeten emoties komen naar boven en dreigen John mee te sleuren naar herinneringen die hij heel diep heeft weggestopt. Maar de timer tikt genadeloos door, en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn. En dat kan alleen als John begrijpt wat er destijds is gebeurd.

Over de serie:

‘Opnieuw heeft Den Tex een Gouden Strop-waardig verhaal afgeleverd.’ De Telegraaf

‘Charles den Tex onderstreept dat hij Nederlands beste thrillerauteur is.’ NRC

‘Charles den Tex laat nog maar weer eens zien wat een buitengewone goede schrijver hij is. Het boek is van het begin tot het eind een mooi verhaal. Het plot klopt en de hoofdrolspelers staan als een huis. Wat wil je als liefhebber van spannende boeken nog meer.’ Nederlands Dagblad

'IJzersterk.' VN Detective en Thrillergids *****

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402714517
  • Publicatiedatum: 10/04/2024
  • Prijs: €25.00