The Diary of a CEO

door Steven Bartlett

Publicatiedatum: 13/02/2024

Prijs: €22.99

The Diary of a CEO

Vergroot coverafbeelding

The Diary of a CEO

door Steven Bartlett

Publicatiedatum: 13/02/2024

Formaat:

Prijs: €22.99

Over het boek

The Diary of a CEO is de bestseller van podcaster en Dragon's Den-jurylid Steven Bartlett waarin hij zijn principes van succes deelt, zowel zakelijk als privé.

Steven Bartlett is een van de opvallendste ondernemers ter wereld en de host van de succesvolle podcast The Diary of a CEO. In dit gelijknamige boek presenteert hij zijn 33 fundamentele wetten op het gebied van zakendoen en het leven.

Geïnspireerd door zijn eigen succes én falen als ondernemer en door de gesprekken die hij in zijn podcast heeft gevoerd met succesvolle entrepreneurs, entertainers, artiesten, sporters en schrijvers, neemt Steven Bartlett je mee in zijn ontdekkingsreis naar zijn 33 wetten van succes. Het resultaat is een onmisbaar boek voor iedereen, of je nu in loondienst bent of ondernemer bent, met goed toepasbare adviezen om meer te bereiken in het leven, zowel privé als op professioneel vlak. Ben je er klaar voor?

'Een must-read voor iedereen die ervan droomt iets gedurfds te doen.' Jay Shetty

'Waardevolle lessen over het volgen van een onconventioneel pad naar succes.' Robert Greene

'Essentieel leesvoer voor iedereen die aan zichzelf wil werken en ons naar de volgende generatie wil leiden.' Simon Sinek

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402714845
  • Publicatiedatum: 13/02/2024
  • Pagina's: 368
  • Prijs: €22.99

Lees hier een voorproefje van The Diary of a CEO: