Op heterdaad

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 13/12/2023

Prijs: €18.99

Op heterdaad

Vergroot coverafbeelding

Op heterdaad

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 13/12/2023

Formaat:

Prijs: €18.99

Over het boek

Ontdek de geheimen van Manhattans Upper East Side in Op heterdaad van Danielle Carson, het eerste deel in deze steamy romance-serie.

Voormalig Miss New York Violet Young is het gewend om veel aandacht te krijgen, maar er is één fan die verdergaat dan alle andere. Ze wordt niet alleen gestalkt, maar krijgt ook bedreigingen. Wanneer haar broer Keith, die rechercheur is bij de NYPD, daar lucht van krijgt, schakelt hij de hulp in van zijn partner en beste vriend Nick Ryder. Hij is dé man voor wie Violet altijd al een zwak heeft gehad, zelfs al weet hij het bloed onder haar nagels vandaan te halen.

Rechercheur Nick Ryder is al van jongs af aan nauw betrokken bij de familie Young. Wanneer blijkt dat Violet in gevaar is, zet Nick alles op alles om haar te beschermen. Hun gedwongen nabijheid zorgt ervoor dat hun gevoelens groeien en al snel valt de aantrekkingskracht niet langer te negeren. Terwijl de spanningen tussen Nick en Violet oplopen, loert er ook steeds meer gevaar. Kan Nick Violet beschermen tegen haar obsessieve fan voordat het te laat is?

Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op Wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys-winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715040
  • Publicatiedatum: 13/12/2023
  • Prijs: €18.99

Lees hier een voorproefje van Op heterdaad - New York's Finest 1: