Met voorbedachten rade

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 13/12/2023

Prijs: €18.99

Met voorbedachten rade

Vergroot coverafbeelding

Met voorbedachten rade

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 13/12/2023

Formaat:

Prijs: €18.99

Over het boek

Ontdek de geheimen van Manhattans Upper East Side in Met voorbedachten rade van Danielle Carson, het tweede deel in deze steamy romance-serie.

Rechercheur Allison Greene is een vrouw met een missie. Ze wil een taskforce opzetten tegen drugsgeweld, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij als jong meisje moest doorstaan. Om dat voor elkaar te krijgen heeft ze de hulp nodig van Damien Richman, een arrogante maar zeer aantrekkelijke advocaat.

Damien heeft jarenlang genoten van zijn playboystatus, maar nu zijn positie bij het advocatenkantoor in gevaar komt, staat dat imago hem in de weg. Hij stelt een schijnhuwelijk voor: hij helpt Allison met de taskforce, als zij zich voordoet als zijn vrouw. Haar enige regel is dat ze het puur zakelijk houden. Maar regels zijn er om gebroken te worden…

Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op Wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys-winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715057
  • Publicatiedatum: 13/12/2023
  • Prijs: €18.99

Lees hier een voorproefje van Met voorbedachten rade - New York's Finest 2: