Volledige overgave

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 13/12/2023

Prijs: €18.99

Volledige overgave

Vergroot coverafbeelding

Volledige overgave

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 13/12/2023

Formaat:

Prijs: €18.99

Over het boek

Ontdek de geheimen van Manhattans Upper East Side in Volledige overgave van Danielle Carson, het vierde deel in deze steamy romance-serie.

Rechercheur Alex Lopez draagt een zware last met zich mee. Jaren geleden heeft hij zijn eigen broer moeten arresteren, die als agent betrokken was geraakt bij een New Yorkse bende. Dan loopt hij New Yorks nieuwste topadvocate tegen het lijf. De twee beginnen meteen op slechte voet en wanneer Alex erachter komt wie haar vader is, wil hij het liefste uit haar buurt blijven. Toch zorgt een ongekende aantrekkingskracht ervoor dat de twee elkaar telkens weer opzoeken.

Triana Richman is een vrouw die zowel de jury in de rechtszaal, als de mannen van New York voor zich weet te winnen. Ze heeft geen tijd voor relaties en spendeert nooit langer dan één avond met dezelfde man. Wanneer zij de handen ineenslaat met de arrogante maar woest aantrekkelijke Alex Lopez, lopen de spanningen tussen de twee hoog op. Kan Triana zich openstellen naar Alex en kunnen de twee de zaak oplossen?

Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op Wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys-winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715071
  • Publicatiedatum: 13/12/2023
  • Prijs: €18.99

Lees hier een voorproefje van Volledige overgave - New York's Finest 4: