In de wolken - Bestemming bereikt 1

door Janice Bakker

Publicatiedatum: 05/03/2024

Prijs: €7.99

In de wolken - Bestemming bereikt 1

door Janice Bakker

Publicatiedatum: 05/03/2024

Formaat:

Prijs: €7.99

Over het boek

Bestemming bereikt is een driedelige feelgoodserie over de piloot Amy en de stewardessen Sabine en Nina. Stap aan boord en laat je meevoeren op dit turbulente avontuur vol liefde, vriendschap en prachtige bestemmingen. In de wolken is het eerste deel. Klaar voor vertrek?

Sabine bereidt zich voor op haar eerste intercontinentale vlucht naar Dubai. Als na aankomst haar collega Nina ziek wordt, is Sabine genoodzaakt om alleen op verkenning te gaan. Onverwacht duikt Tom op, de charmante passagier van haar heenvlucht. Hij biedt aan om Sabine mee te nemen naar de schitterendste plekken van zijn woonplaats.

Samen verkennen ze de betoverende stad, waar niet alleen de temperatuur stijgt, maar ook hun gevoelens voor elkaar groeien. Terug in Nederland worden ze echter geconfronteerd met meer dan alleen de afstand tussen Amsterdam en Dubai. Wordt het een liefdevolle landing of wacht er meer turbulentie?

Janice Bakker woont samen met haar man en zoontje in Brabant. Ze is docent Nederlands en ook als ze niet voor de klas staat, is ze een echte boekenwurm en een onvermoeibare taalverbeteraar. Ze reist de hele wereld over om nieuwe plekken te ontdekken en in Bestemming bereikt neemt ze je mee naar deze droomlanden.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715088
  • Publicatiedatum: 05/03/2024
  • Prijs: €7.99

Lees hier een voorproefje van In de wolken - Bestemming bereikt 1: