Die zomer met jou

door Sarah Morgan

Publicatiedatum: 12/06/2024

Prijs: €19.99

Die zomer met jou

Vergroot coverafbeelding

Die zomer met jou

door Sarah Morgan

Publicatiedatum: 12/06/2024

Formaat:

Prijs: €19.99

Over het boek

Bestsellerauteur Sarah Morgan is terug met Die zomer met jou, een feelgoodroman vol humor, liefde en herkenbare momenten. Een onverwachte ontmoeting leidt tot een zomer vol tweede kansen.

Om het feest te ontvluchten dat haar familie voor haar vijfenzeventigste verjaardag wil organiseren, besluit Cecilia naar haar vakantiehuis op Cape Cod te gaan, waar zij en haar echtgenoot ooit verliefd op elkaar werden. Haar hoop op een rustige zomer vervliegt als ze een onverwachte gast in het huis aantreft.

Lily wil dolgraag kunstenaar worden, maar het verwezenlijken van die droom kost veel geld. Om kosten te besparen neemt ze stiekem haar intrek in een onbewoond strandhuis. Niemand die het merkt, denkt ze, tot eigenaar Cecilia onverwacht op de stoep staat.

Al snel ontstaat er een hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Wanneer dan ook nog Todd – Cecilia's kleinzoon én de man die ooit Lily's hart brak – zich bij hen voegt, begint een betoverende zomer vol tweede kansen.

'Een scherpe kijk op lang bewaarde geheimen en familie die niet altijd de echte jij kent of begrijpt. Lezers zullen zich herkennen in de leuke personages en ook een zomer aan zee willen!' Booklist

'Fijne feelgood van Sarah Morgan.' VROUW

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715378
  • Publicatiedatum: 12/06/2024
  • Pagina's: 368
  • Prijs: €19.99

Lees hier een voorproefje van Die zomer met jou: