Let the Games Begin

door Rufaro Faith Mazarura

Publicatiedatum: 10/07/2024

Prijs: €19.99

Let the Games Begin

Vergroot coverafbeelding

Let the Games Begin

door Rufaro Faith Mazarura

Publicatiedatum: 10/07/2024

Formaat:

Prijs: €19.99

Over het boek

Let the Games Begin van Rufaro Faith Mazarura is een zinderende romcom over liefde in het olympisch dorp. Een originele en sexy sports romance vol humor en ontroerende momenten.

Wanneer Olivia in Athene aankomt voor haar nieuwe baan bij het Internationaal Olympisch Comité, ontdekt ze dat haar functie al is toebedeeld aan de zoon van een miljardair. Er zit maar één ding op: helpen als vrijwilliger in het olympisch dorp.

Zeke is in Athene om zijn titel als snelste man ter wereld te verdedigen. De Britse steratleet is niet alleen snel, maar ook uitermate aantrekkelijk en lijkt het toonbeeld van zelfverzekerdheid. Maar terwijl de openingsceremonie dichterbij komt, maakt hij zich zorgen over de toekomst van zijn sportcarrière…

Als Zeke en Olivia elkaar letterlijk tegen het lijf lopen in het olympisch dorp, staan ze meteen op gespannen voet. Maar wanneer hun wegen elkaar blijven kruisen, worden ze steeds hechter. Kan hun opbloeiende romance de eindstreep halen, of zijn er simpelweg te veel hordes om te nemen?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402715415
  • Publicatiedatum: 10/07/2024
  • Pagina's: 336
  • Prijs: €19.99