Lidewij Martens e-bundel

door Lidewij Martens

Publicatiedatum: 07/12/2017

Prijs: €11.99

Lidewij Martens e-bundel

Lidewij Martens e-bundel

door Lidewij Martens

Publicatiedatum: 07/12/2017

Formaat:

Prijs: €11.99

Over het boek

(1) EEN PLEK OM TE SCHUILEN
‘Je verliest je in een man, in een spel, in een kinderwens, je verliest…

Op een zaterdagochtend in de vroege lente verdwijnt Emma’s zeventienjarige dochter Pip. Emma slaat alarm, maar kan verder niets doen. Niets meer dan zoeken, door de stad fietsen en haar zien in elke wegfietsende meisjesrug, haar horen in elke verwaaide meisjesstem. Want Emma is in haar hoofd met heel andere zaken bezig. In haar hoofd zit Luuk, de man die ze verliet om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. En in haar hoofd zit een leegte, die koste wat kost altijd gevuld moet worden. Bovendien weet ze dat ze het vertrouwen van Pip al lange tijd geleden heeft verspeeld.

Vluchten, verdoven, beschutting zoeken. Een plek om te schuilen is een verhaal van gemis - van wat je had, van wat je wilt hebben en van wat onbereikbaar blijft.

(2) TOT JE VALT
Tijdens de overtochten die Nico als veerman maakt denkt hij aan zijn dochter, Geesje. Aan hoe ze eet, hoe ze praat om hem af te leiden en hoe ze haar onstuitbare drang om steeds minder te eten probeert te verbergen.

Zo groot als Geesjes verlangen is om haar vader weer gelukkig te maken na een verbroken huwelijk, zo groot is ook haar verlangen om niet te hoeven voelen. Geesje en Nico laten de lezer niet los, zoals ze elkaar niet los kunnen laten. Beiden proberen de ander te redden, maar Nico’s leven wordt gedomineerd door onmacht, dat van Geesje door wilskracht. Als op een dag een jong meisje Nico’s stuurhut binnenstapt, dat zich niet laat wegsturen en aan Geesje doet denken, raken hun levens verstrengeld.

Tot je valt is een hartverscheurend mooie roman over een dochter en haar vader, die machteloos moet toezien hoe zij hem ontglipt.

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402755435
  • Publicatiedatum: 07/12/2017
  • Pagina's: 287
  • Prijs: €11.99