Angsteiland

door Alexander Colin

Publicatiedatum: 17/01/2023

Prijs: €7.99

Angsteiland

door Alexander Colin

Publicatiedatum: 17/01/2023

Formaat:

Prijs: €7.99

Over het boek

Voor het oog van de camera ben je nooit alleen

Als ze geselecteerd wordt voor een gloednieuw datingprogramma grijpt Lucy de kans met beide handen aan. Dit is het moment voor een nieuwe wending in haar leven. Haar werk is monotoon, ze woont nog steeds samen met haar twee beste vrienden en haar liefdesleven is sinds haar ex Jonas al net zo enerverend en volwassen als haar woonsituatie. Ze is klaar voor avontuur én een nieuwe liefde.

De opzet van het datingprogramma? Daten in doodsangst. Kandidaten worden geconfronteerd met hun grootste angsten, in de verwachting dat die angsten sneller verliefde gevoelens aanwakkeren. Maar nog voordat Lucy mee kan doen aan Angsteiland krijgt ze onheilspellende berichten van een mysterieuze boodschapper. En als ze arriveert in het resort waar het programma wordt opgenomen, blijkt al snel dat ze onvrijwillig deelneemt aan een gemeen spel. Een spel met een dodelijke afloop. Strijdt Lucy om de liefde, of om haar leven?

Alexander Colin (1993) werd in 2021 derde bij de Zilveren Strop, een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, en is sindsdien niet meer te stoppen. Angsteiland is zijn eerste thriller.

'Een geloofwaardige thriller over de uitwassen van reality-tv.' VN Detective en Thrillergids

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402766653
  • Publicatiedatum: 17/01/2023
  • Pagina's: 229
  • Prijs: €7.99

Lees hier een voorproefje van Angsteiland: