Iets nieuws onder de zon

De duinen van Westzand #1

door Marieke Douwes

Publicatiedatum: 01/09/2022

Prijs: €7.99

Iets nieuws onder de zon

De duinen van Westzand #1

door Marieke Douwes

Publicatiedatum: 01/09/2022

Formaat:

Prijs: €7.99

Over het boek

Iets nieuws onder de zon

Soms moet je van huis gaan om thuis te komen

De duinen van Westzand is een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje.

De vijfentwintigjarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan bij het makelaarskantoor wordt ze ook al niet gelukkig. De oplossing? Een paar maanden Westzand. Rina, de flamboyante vriendin van de familie, heeft hulp nodig in haar winkel in het pittoreske kustdorpje. Daphne grijpt deze kans om er even tussenuit te gaan met beide handen aan.

Het duurt niet lang of Daphne is volledig ingeburgerd. Maar Westzand heeft meer te bieden dan zon, zee en koppige zwerfgeitjes: de charmante kunstenaar Fernando brengt haar danig in de war. Niet alleen vanwege zijn helderblauwe ogen en tomeloze enthousiasme, maar ook omwille van zijn zesjarige evenbeeld: zijn zoontje Storm. Terwijl de weken maanden worden en haar terugkeer naar huis steeds dichterbij komt, zal Daphne moeten besluiten: waar is haar thuis?

Marieke Douwes was een van de finalisten van de Luitingh-Sijthoff Schrijfwedstrijd. Eerder schreef ze de roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte. Haar serie De duinen van Westzand is ideaal voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan.

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402767872
  • Publicatiedatum: 01/09/2022
  • Pagina's: 196
  • Prijs: €7.99