New York's Finest (4-in-1)

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 29/08/2023

Prijs: €22.99

New York's Finest (4-in-1)

door Danielle Carson

Publicatiedatum: 29/08/2023

Formaat:

Prijs: €22.99

Over het boek

In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York's Finest is een vierdelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times.

(1) OP HETERDAAD
In de ogen van Violet Young is Nick Ryder zeker een van de beste dingen die de stad te bieden heeft. Hij is een van New Yorks knapste rechercheurs én de beste vriend van haar broer Keith. Violet heeft altijd een zwak gehad voor Nick, maar is ervan overtuigd dat ze in zijn ogen alleen 'het zusje van' is. Hun gekibbel en geplaag is niets meer dan dat, toch? Maar dan duikt er een stalker op die het op Violet gemunt lijkt te hebben en benoemt Nick zich als haar persoonlijke beschermer. Als dat maar goed gaat…

(2) MET VOORBEDACHTEN RADE
Rechercheur Allison Greene is een vrouw met een missie. Ze wil een taskforce opzetten tegen drugsgeweld, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij als jong meisje moest doorstaan. Om die taskforce van de grond te krijgen heeft ze alleen wel hulp nodig van Damien Richman: een verdraaid irritante, arrogante én aantrekkelijke advocaat.

Damien heeft jarenlang genoten van zijn playboystatus, maar nu zijn positie bij het advocatenkantoor in gevaar komt, staat dat imago hem in de weg. Zijn voorstel? Een keurig schijnhuwelijk. Hij helpt Allison met de taskforce als zij zich voordoet als zijn vrouw. Haar regel? Ze houden het puur zakelijk. Maar regels zijn er om te overtreden…

(3) ONDER SURVEILLANCE
Nadat zijn zusje Violet, beste vriend Nick en collega Allison de liefde hebben gevonden, is rechercheur Keith Young grumpier dan ooit. Natuurlijk gunt hij hun alle geluk van de wereld, maar alleen is ook maar alleen. Zoals gewoonlijk stort Keith zich op zijn werk. Dat is hard nodig, want de stad wordt opgeschrikt door bendegeweld. Als Keith op een avond een mysterieuze dame ontmoet, kan hij haar daarna niet meer uit zijn hoofd zetten. Wie is ze en welk geheim draagt ze met zich mee?

Ava Monroe speelt al jaren de rol van de toegewijde, beeldschone burgemeestersvrouw. Dat haar leven achter gesloten deuren heel wat minder rooskleurig is weet niemand. Zelfs haar familie niet. Alleen Keith, de knappe rechercheur die ze toevallig tegen het lijf loopt, lijkt al vrij snel door het masker van schone schijn heen te prikken. Hij is charmant, attent en aantrekkelijk en daarmee alles wat ze nooit heeft gekend. Kan ze hem vertrouwen? En belangrijker nog: kan hij haar helpen om gerechtigheid te bereiken?

(4) VOLLEDIGE OVERGAVE
Rechercheur Alex Lopez draagt al geruime tijd een zware last met zich mee. Jaren geleden heeft hij zijn eigen broer moeten arresteren, die als agent betrokken was geraakt bij een New Yorkse bende. Terwijl Alex de stad elke dag een beetje veiliger maakt, loopt hij New Yorks nieuwste topadvocate tegen het lijf. De twee beginnen meteen op slechte voet en wanneer Alex erachter komt wie haar vader is, wil hij het liefste helemaal bij haar uit de buurt blijven. Toch zorgt een ongekende aantrekkingskracht ervoor dat de twee telkens weer naar elkaar worden toegetrokken.
Triana Richman is een vrouw die zowel de jury in de rechtszaal, als de mannen van New York voor zich weet te winnen. Met een drukke baan als strafrechtadvocate heeft zij geen tijd voor relaties en ze leeft naar haar eigen regel om nooit langer dan één avond met dezelfde man te spenderen. Wanneer zij de handen ineenslaat met de arrogante maar woest aantrekkelijke Alex Lopez om te werken aan de zaak van zijn broer, lopen de spanningen tussen de twee hoog op. Kan Triana zich openstellen naar Alex en kunnen de twee de zaak oplossen?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402770506
  • Publicatiedatum: 29/08/2023
  • Prijs: €22.99