Liefde maakt blind - Cleo Huizinga, privédetective 5

door Marijke Vos

Publicatiedatum: 07/11/2023

Prijs: €4.99

Liefde maakt blind - Cleo Huizinga, privédetective 5

door Marijke Vos

Publicatiedatum: 07/11/2023

Formaat:

Prijs: €4.99

Over het boek

Het vijfde deel van de verslavende, grappige en spannende feelgoodserie van Marijke Vos.

Cleo Huizinga is dolblij met haar nieuwe baan als assistent van privédetective Sandra Keizer. Zonder enige opleiding maar vol goede moed stort ze zich op alle zaken die Sandra haar toeschuift. Als er een belangrijke zakenman ontvoerd wordt, besluit Cleo zelf naar hem op zoek te gaan en daarmee ontketent ze een onverwachte wending in de zaak.

Wanneer de 65-jarige Zwaantje tot over haar oren verliefd wordt op een man die ze online heeft ontmoet, ruiken haar kinderen onraad. Zij vermoeden dat hun moeder een catfish aan de haak heeft geslagen. Cleo wordt ingeschakeld om achter de ware identiteit van Zwaantjes verloofde te komen. Te midden van dit alles onderzoeken Cleo en Philip in het geheim nog altijd de vermissing van Philips vader en lijken ze steeds dichter bij de waarheid én elkaar te komen. Kiest Cleo voor de rondvliegende vonken tussen hen of blijft ze professioneel?

Cleo Huizinga, privédetective is een zesdelige feelgoodserie van Marijke Vos, auteur van Wedden dat ik blijf, Eens in je leven en de Ridgewood Hall-serie.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402770698
  • Publicatiedatum: 07/11/2023
  • Prijs: €4.99

Lees hier een voorproefje van Liefde maakt blind - Cleo Huizinga, privédetective 5: