Perfect in de maat

door Kristie Raaijmakers

Publicatiedatum: 10/10/2023

Prijs: €7.99

Perfect in de maat

door Kristie Raaijmakers

Publicatiedatum: 10/10/2023

Formaat:

Prijs: €7.99

Over het boek

Rock & Flirt is een heerlijke vierdelige feelgoodserie die bol staat van muziek, romantiek en vriendschap. De delen zijn afzonderlijk te lezen, maar voor optimaal leesgenot lees je natuurlijk mee vanaf het begin. Perfect in de maat is het vierde deel. Are you ready to rock?

Alleenstaande moeder Mirna Maas houdt niet van muziek. Sterker nog, ze heeft er een hekel aan. Wanneer de bekende bassist van Misty Figures, Tim van Hal, op haar werk verschijnt is Mirna – in tegenstelling tot haar collega – dan ook niet onder de indruk. Toch weet hij haar bij die eerste ontmoeting al aan het lachen te maken.

Als Tim ontdekt dat Mirna de muziek uit haar leven verbannen heeft vanwege één persoon, doet hij er alles aan om haar hart er opnieuw voor open te stellen. Maar kan hij het ook weer openbreken voor de liefde of staat zijn verleden hem daarbij in de weg?

Kristie Raaijmakers is een grandioos feelgoodtalent van Nederlandse bodem. Haar serie Rock & Flirt is perfect voor fans van Susan Muskee en Gillian King.

Over de serie:
'Met een daverend slotakkoord eindigt de vierdelige serie over de levensechte band Misty Figures. Liefde, trouw, teleurstelling, humor en verdriet: het komt allemaal voorbij in deze realistische feelgoods.' Wendy Brokers

'Een veelbelovend debuut. We want more!' Gillian King

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402770711
  • Publicatiedatum: 10/10/2023
  • Prijs: €7.99

Lees hier een voorproefje van Perfect in de maat - Rock & Flirt 4: