Sullivan's Crossing e-bundel deel 1-5

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 07/02/2024

Prijs: €27.99

Sullivan's Crossing e-bundel deel 1-5

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 07/02/2024

Formaat:

Prijs: €27.99

Over het boek

Na het megasucces van Virgin River: maak kennis met Sullivan’s Crossing.

In Het familiefeest wordt Dakota Jones, die een tijdje bij zijn familie in Sullivan’s Crossing verblijft, overrompeld door alle aandacht die hij krijgt. Maar de enige vrouw tot wie hij zich aangetrokken voelt ziet hem niet staan…

In Een gedurfde sprong was het voor dokter Leigh Culver het een grote verandering om van Chicago naar Colorado te verhuizen. Ze is dolblij dat ze de stap heeft gewaagd, maar durft ze zich nu ook open te stellen voor de liefde?

In Adembenemend uitzicht krijgt Hannah de voogdij over de vijfjarige Noah. Om een beetje aan elkaar te wennen huurt ze een huis in Sullivan’s Crossing. Ze voelt zich direct aangetrokken tot de eigenaar, maar waarom is hij zo afstandelijk?

In Een verrassende stap reist Maggie naar Sullivan's Crossing om een tijdje bij haar vader te logeren. Maar dan krijgt haar vader een hartaanval en moet ze voor hem én zijn campingwinkel zorgen. En dan is er nog de mysterieuze hiker Cal Jones…

In Voet bij stuk heeft Sierra een puinhoop van haar leven gemaakt. Gelukkig biedt de bruiloft van haar broer Cal en zijn grote liefde Maggie haar de gelegenheid er even tussenuit te gaan. Tot haar verrassing voelt ze zich onmiddellijk thuis in Sullivan’s Crossing, helemaal wanneer ze een zeer aantrekkelijke brandweerman ontmoet.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402771381
  • Publicatiedatum: 07/02/2024
  • Prijs: €27.99