Purrfecte match-bundel (2-in-1)

door Brenda Broekhart

Publicatiedatum: 23/01/2024

Prijs: €12.99

Purrfecte match-bundel (2-in-1)

door Brenda Broekhart

Publicatiedatum: 23/01/2024

Formaat:

Prijs: €12.99

Over het boek

(1) KATZWIJM
Didi Wantsum heeft het niet zo op mensen. En een relatie? Daar moet ze al helemaal niet aan denken. Didi geeft liever al haar liefde aan katten. Ze is dan ook de trotse eigenaresse van het kattenoppasbedrijf Snorriemorrie. In de vrije uurtjes brengt Didi haar tijd door met haar beste vrienden Berber en Sylvester en haar spinnende viervoeters Bonnie en Clyde. Eigenlijk is ze wel tevreden met haar leven. Hoewel, als een echte catlady zou haar geluk nog completer zijn als ze voor haar dertigste verjaardag een kitten van één specifiek ras zou krijgen: een Ragdoll. Een wens die ze heel duidelijk heeft gemaakt aan haar beste vrienden. Dat kan niet misgaan, toch?

Berber en Sylvester denken daar anders over. Zij geven haar een Je-gaat-daten-en-dat-zal-je-weten-pakket, waardoor Didi met tegenzin de wereld van online dating instapt. Totdat ze iemand tegenkomt die haar meer doet dan ze dacht. Maar waarom is hij zo mysterieus? En waarom gaan de ontmoetingen steeds mis?

(2) KIEZEN OF DELEN
Al zolang Sascha Raafs zich kan herinneren, is keuzestress haar middle name. Hierdoor heeft ze nog nooit een studie afgemaakt, breekt het zweet haar al uit bij een uitgebreide menukaart en lijkt een serieuze relatie niet voor haar weggelegd. Wanneer ze besluit om Negen Levens, het kattencafé van haar familie, over te nemen, lijkt ze eindelijk haar doel te hebben gevonden. Alleen moet ze nog wel even bewijzen dat zij de geschikte persoon is voor de baan.

Juist op het moment dat dit lijkt te gaan lukken, krijgt ze te maken met de volgende uitdaging: ze wordt verliefd, op twee personen tegelijk. Wanneer ze gedwongen wordt om te kiezen, staat ze voor een onmogelijke opgave. Gaat ze voor de uitbundige, verleidelijke Nena of voor de zorgzame, reislustige Leander? Wat betekent dit voor haar toekomstplannen? En is in dit geval de veilige keuze wel de juiste?

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402771572
  • Publicatiedatum: 23/01/2024
  • Prijs: €12.99