Gezocht: Nora Roberts-held

|Miles, Ava

Boek

€ 8,99

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Ongelofelijk! Richard-de-gladde-politicus, Merediths ex, beweert dat het háár schuld is dat hun huwelijk op de klippen liep! Volgens hem heeft ze te veel romans van Nora Roberts gelezen en verwacht ze daardoor veel te veel van relaties.
Boek :
E-book :
Deeltitels Gezocht: Nora Roberts-held
ISBN 9789034798039
Dikte (in mm) 24
Aantal pagina's 384
Auteur(s) Miles, Ava ,
Reeks IBS Romans ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 133
Publicatiedatum 17 okt. 2017
Deeltitels Gezocht: Nora Roberts-held
ISBN 9789402750607
Aantal pagina's 326
Auteur(s) Miles, Ava ,
Reeks IBS Romans , HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 9 feb. 2016

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

4

Base on 1 review
  • Kans gemist!

    De titel klinkt goed. Als echte Nora Roberts fan, ging ik er vanuit dat de schrijfster van dit boek weet waar ze het over heeft. Ik denk inderdaad dat de schrijfster veel van La Roberts heeft gelezen, en haar bedoeling is goed. Helaas valt het allemaal wat tegen. De karakters missen de kleur en diepgang die Nora als geen ander weet te creëren. Ik vind het zelfs soms lastig om ze sympathiek te vinden. De hoofdpersoon heeft een soort innerlijke stem, een alter ego, en daar heb ik me vreselijk aan geërgerd. Het deed me een beetje denken aan "50 tinten grijs" waar de hoofdpersoon ook een innerlijke stem heeft.... en dat boek heb ik halverwege definitief weggelegd.
    En wat me daarnaast nog stoort is het taalgebruik. Ik vind een vloek geen enkel probleem, het kan zelfs lucht geven als ik bijvoorbeeld mijn teen keihard stoot... maar in een roman vind ik het getuigen van weinig smaak. De ex van de hoofdpersoon wordt Rick de Rukker genoemd. En daarnaast wordt er iets te overmatig gebruik gemaakt van woorden als "gelul" en "klootzak" waardoor ze aan kracht verliezen. Kortom: niet het subtiele van Nora Roberts. Alle mogelijkheden die de titel biedt, worden niet waargemaakt.
    Helaas.... ik ben niet zo heel positief. Het verhaal is best te lezen, maar ik had best zonder gekund (lees: Het is dat ik het heb gekocht... anders had ik het geld uitgespaard).... sorry....

    Janine - 29 oktober 2017

You're reviewing: Gezocht: Nora Roberts-held

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering