20-augustus-Drie-dochters

"De drie dochters-trilogie van Muna Shehadi is een heerlijke trilogie voor de lezers van Lucinda Riley en Santa Montefiore!"

Rosalinds leugen

De drie dochters van filmster Jillian Croft en haar beroemde echtgenoot Daniel groeien op in luxe, ook na de tragische dood van hun moeder. Jaren later staat hun wereld op zijn kop, als ze een medische verklaring vinden waaruit blijkt dat Jillian nooit zwanger kon zijn geweest.
Olivia en Eve houden het op een misverstand, maar middelste zus Rosalind kan het niet loslaten. Ze heeft zich altijd anders gevoeld en wil weten hoe het zit. Gravend in het verleden stuit ze op Leila Allerton, een operazangeres uit New Jersey, en haar grote, warme gezin met Libanese roots. Onder valse voorwendselen sluit ze vriendschap met de familie. Durft ze te vertellen wat haar werkelijk drijft?
Rosalinds leugen is het eerste deel in Muna Shehadi's trilogie De drie dochters, waarin drie zussen op zoek gaan naar hun verleden.

Bestel Rosalinds leugen voor maar €12,99!

Eve's waarheid

Eve Moore is toe aan iets nieuws: ze heeft een vaste maar saaie relatie en een baan die haar geen voldoening meer schenkt. Daarnaast sidderen zij en haar zussen nog na van de recente ontdekking dat hun moeder, de beroemde filmster Jillian Croft, nooit zelf kinderen heeft kunnen krijgen.

Dan verschijnt er een nieuwe uitdaging voor architect Eve: ze mag op Washington Island aan de slag met een grote klus, een welkome afwisseling van haar ingedutte bestaan. Ze hoopt zichzelf in haar werk te kunnen verliezen, maar ontdekt al snel onverwachte en gecompliceerde geheimen, waarvan sommige grotere gevolgen kunnen hebben dan ze ooit had kunnen voorzien. De waarheid kan haar familie breken of haar hart openen…

Reserveer Eve's waarheid

Olivia's geheim

Olivia's geheim verschijnt in het voorjaar 2020. Meer informatie volgt op een later moment.

Over Muna Shehadi

Muna Shehadi las als kind al zoveel dat ze vastbesloten was zelf ook schrijver te worden. Ze begon haar carrière in het romantische genre en maakt nu de overstap naar romans voor een breed publiek. Ze groeide op in New Jersey, woont in Wisconsin, en heeft een vakantiehuis aan de kust van Maine: plekken die allemaal terugkomen in De drie dochters-trilogie.

Shehadi-Muna-kleiner