Thriller e-bundel, 4-in-1 (e-book)

|Hunt, Angela, Jordan, Chris, Stevens, Amanda, Wilson, Gayle

E-book

€ 19,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Spanning en sensatie. Moord en mysterie. Doden en daders. Liefhebbers van het thrillergenre kunnen hier geen genoeg van krijgen. Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt uit onze spannendste thrillerverhalen en deze samengebracht in één prachtige e-bundel.
Extra informatie
Deeltitels Verscheurd van Chris Jordan Geen schijn van kans van Angela Hunt Prooi van Gayle Wilson Spoor van het kwaad van Amanda Stevens
ISBN 9789461991768
Aantal pagina's 1100
Auteur(s) Amanda Stevens , Angela Hunt , Chris Jordan , Gayle Wilson ,
Reeks IBS Thriller ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 5 jun. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Stevens, Amanda

Amanda Stevens groeide op in de Ozarks, een gebied dat bekendstaat om zijn hang naar folklore en bijgeloof. Toen ze - na een korte carrière bij de
belastingdienst - besloot schrijfster te worden, kwam deze achtergrond haar goed van pas. Gecombineerd met haar liefde voor...

Meer over deze auteur

Wilson, Gayle

Gayle Wilson had nooit gedacht dat ze ooit nog eens schrijfster zou worden. Ze had het gewoonweg veel te druk met echtgenote, moeder van een zoon en lerares Engels en geschiedenis op een middelbare school zijn. Wel trok ze zich, in de schaarse vrije tijd die ze had, dolgraag terug met een goed boek om even aan de stress van het leven te ontsnappen.

Gayle woont haar hele leven al...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
 • Super bundel - lekker lang lezen

  - VERSCHEURD: onwijs meeslepend, intrigerend boek waarvan je niet genoeg kan krijgen omdat het per pagina ingewikkelder lijkt te worden. Het plot staat echt als een huis, alles lijkt te ´kloppen´ hoewel een theorie als deze mij normaal niet zou aanspreken.
  - GEEN SCHIJN VAN KANS: heerlijk spannende detective verweven in een stukje bizarre fictie en romantiek. Vrij makkelijk boek, maar meeslepend en intrigerend genoeg om de lezer's interesse en aandacht volledig erbij te houden!
  - PROOI: erg indrukwekkend en spannend boek, je leeft snel mee met Sean, en later ook wanneer de ietwat kille Jenna haar emoties laat zien. Aan het einde erg ingewikkeld, wat de spanning naar de 'oplossing' perfect opbouwt.
  - SPOOR VAN HET KWAAD: extreem ingewikkeld en bizarre psychologische thriller. Het duurt lang voordat de geheimen uit het verleden onthult worden, een verhaallijn dat tegelijk met de recente gebeurtenissen langzaam uitrolt. De ontknoping van beide lijnen verklaart alles, maar geeft genoeg ruimte voor de lezers' eigen invulling en uitleg.

  K S - 16 juli 2013

You're reviewing: Thriller e-bundel, 4-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering