Bouquet e-bundel nummers 3801-3808, 8-in-1 (e-book)

|Armstrong, Lindsay, Blake, Maya, Craven, Sara, Crews, Caitlin, Graham, Lynne, Pammi, Tara, Shaw, Chantelle, Yates, Maisey

E-book

€ 23,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak en extra voordeel? Met deze bundel heb je in een keer alle negen Bouquet-romans (nummers 3801 t/m 3808) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Verleid door de Italiaan / Een nacht met de sultan / Zoeter dan wijn / Mooiste nieuwjaarswens / Schokkend voorstel / In Griekse armen / Van saai naar sexy / Schandalige eis
ISBN 9789402526189
Aantal pagina's 972
Auteur(s) Armstrong, Lindsay , Blake, Maya , Craven, Sara , Crews, Caitlin , Graham, Lynne , Pammi, Tara , Shaw, Chantelle , Yates, Maisey ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 27 dec. 2016

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Craven, Sara

Sara Craven groeide op in het Engelse South Devon, in een huis dat uitpuilde van de boeken, en droomde er als kind al van schrijfster te worden. Haar belangstelling voor taal leidde ertoe dat ze in eerste instantie journaliste werd, maar toen ze getrouwd was en kinderen kreeg , begon ze korte verhalen te schrijven.

Inmiddels heeft ze meer...

Meer over deze auteur

Crews, Caitlin

Toen Caitlin Crews twaalf was, las ze haar eerste liefdesverhaal. Sindsdien is ze verslaafd aan romantische fictie. Overal in haar huis liggen hoge stapels boeken die zo vol staan met opwindende scènes en licht ontvlambare hoofdpersonen, dat ze bijna een brandgevaar vormen!

Caitlin woont met veel plezier samen met...

Meer over deze auteur

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Shaw, Chantelle

Chantelle Shaw woont in Kent, op nog geen vijf minuten van de zee, en verzint haar verhalen het liefst tijdens de lange strandwandelingen die ze maakt. Maar ook onder het koken fantaseert ze erop los, wat de maaltijd niet altijd ten goede komt!

Behalve van schrijven houdt ze van...

Meer over deze auteur

Yates, Maisey

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Bouquet e-bundel nummers 3801-3808, 8-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering